Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Най-опасните месеци през 2024 г. според вашата зодия

 Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение – Най-опасните месеци през 2024 година съгласно вашата зодия.
Прочетете още
 

Повечето от вас разчувствани и най-много нетърпеливи да узнаят, какво носи Новата година - 2024. Това евентуално важи изключително за тези, които са имали къде повече, къде по-малко неприятни интервали през 2023 година и жадно са вперили погледи дали звездите не са им подготвили нещо по-положително през 2024 година.

Независимо дали 2024 година ще ви донесе  щастие или ще бъде най-лошата до момента, всяка зодия ще има най-малко един интервал през тази година, когато звездите няма да се извърнат във ваша изгода.

 

Овен

Най-големият ви проблем ще бъде ретроградният Меркурий при започване на месец ЮЛИ . Това ще внесе доста напрежение и спорове в живота ви, от които няма да се отърсите толкоз елементарно. Обикновено лятото носи благополучие и релакс, само че вие ще изпитате тъмната страна на този месец, която не сте виждали до момента.

Телец

От празничният ДЕКЕМВРИ тази година няма какво да очаквате с неспокойствие. Това ще бъде прочувствено провокационен миг за съвсем всички, само че вие ще го прекарате по-лошо от всеки различен. Отношенията ви с други хора, както сантиментални, по този начин и другарски, ще основат доста проблеми. Няма да имате сили да се справите с множеството от тях, изключително с връзките, които имате на работното си място.

Близнаци

Вашето безпокойствие и податливост към прекомерно мислене ще процъфтява този месец. Точно както сте мислили, че сте се довели до точката, в която можете да управлявате с мозъка си, ще се случи прелом - зацикляне. През 2024 година се обрисува един неподходящ интервал и това е месец ФЕВРУАРИ . Вземането на решения през февруари няма да е лесна задача за вас. Разбира се, това не е чак толкоз съдбовно, но въпреки всичко имайте едно на разум.

Рак

Проблемите ви ще бъдат породени от ретроградния Меркурий в Риби, който ще трансформира този месец в месец на сърцетуптенето. Ако сте имали шанс в любовта до момента, месец МАРТ ще ви попречи на щастието каквото и да сте създали в този момент. Този месец забравете за постигането на какъвто и да е прогрес в запознанствата или във връзката като цяло. Поставете любовния си живот на пауза и изчакайте по-добри дни.

Лъв

Ще бъде много неустойчив ЮЛИ , изключително защото това е месецът, в който празнувате рождения си ден. Не е толкоз утешително да разберете, че най-лошият месец от бъдещата година е тъкмо този, в който сте родени, само че най-малко е по-добре да знаете, с цел да се подготвите. Все отново, не се тормозете. Въпреки че ретроградният Меркурий ще предизвиква бъркотии в живота ви през този месец, вие ще се оправите. Поне остатъкът от годината ви ще се окаже спокоен и страховит.

Дева

Ретроградният Меркурий в Риби ще обърка проектите на всички. Някои ще бъдат ударени по-силно, а други по-слабо. Едва ли ще имате този шанс просто да преминете без премеждия през МАРТ . Този месец сигурно ще се тревожите повече от останалите. Ще би трябвало да работите два пъти повече от всеки различен за нещо, което желаете да постигнете. Това е изключително годно, когато става въпрос за сантименталните връзки. Един съвет: Не позволявайте на разочарованието да ви управлява!                                                                        

Везни

Присъствието на Плутон ще ви се отрази отрицателно при започване на 2024 година. Затова ФЕВРУАРИ е месецът на рецесиите за вас. Вашите проблеми няма да бъдат свързани с любовта, нито с каквато и да е връзка. Ще имате вътрешни битки. Промените в настроението несъмнено ще ви подлудят. Въпреки че обезверено ще търсите отговори, не се изненадвайте, в случай че не ги намерите. Февруари е този месец за вас, през който ще се чувствате изгубени и комплицирани през множеството време.

Скорпион

Подобно на някои други знаци от зодиака, вие също изпитвате известни усложнения през месец ЮЛИ . Не изпускайте духа си, тъй като това е единственият неприятен интервал, който ще имате до идната Нова година. Цялата 2024 година ще бъде страхотна като се изключи този месец. Опитайте се да го преживеете и не позволявайте на никого да ви разочарова или предизвика по каквато и да е причина. Всяка свада няма да се развие по метода, по който сте възнамерявали, и сигурно няма да приключи във ваша изгода.

Стрелец

Можете да благодарите на този интервал на вашата ръководеща планета Юпитер и началото на неговата назадничавост. Би било неуместно от ваша страна да не очаквате най-малко един месец през 2024 година да бъде прогнил. Въпреки че персоналният ви живот ще пострада, той няма да е толкоз неприятен, колкото всекидневието ви. Вкратце, не би трябвало да се тревожите толкоз доста за любовния си живот. Горе-долу ще си остане както беше до момента. Проблемите ще се появят във финансовата сфера на живота ви. Внимавайте къде влагате парите си месец АПРИЛ и по какъв брой харчите!

Козирог

Въпреки че това ще бъде вашата година, МАРТ несъмнено няма да е вашият месец. Е, в никакъв случай не очаквайте единствено шансът да се появи по пътя на живота ви. Винаги би трябвало да има малко неприятности. Отново главният провинен за това ще бъде ретроградният Меркурий. Най-големите проблеми ще се появят в отзивчивите ви умения. По някакъв метод няма да можете да обясните на хората какво мислите и какво желаете, а това е нещо, което постоянно сте знаели тъкмо по какъв начин да извършите.

Водолей

ЮЛИ се обрисува да бъде най-опасният месец 2024 година за доста зодии и вие сте една от тях. За разлика от някои други зодии, проблемите ви ще са чисто любовни. Вашата връзка - в случай че сте в такава - ще се сблъска с някои съществени проблеми. Опитайте се да избегнете това, като първо погледнете себе си и се запитате, дали вие сте коренът на проблемите във връзката ви. Бъдете изцяло почтени със себе си и най-важното, бъдете наясно с възприятията си.

Риби

За вас наличието на Юпитер през МАРТ , ще има отрицателни последствия върху живота ви, както и за някои други зодиакални знаци. Освен това проблемите ви няма да са свързани толкоз с връзките, колкото с финансите. Не прибързвайте с вземането на финансови решения! Приемете съществено това предизвестие, тъй като интервалът ще наподобява съвършен за взимане на такива решения, което в действителност не е по този начин. Това ще донесе единствено още по-големи и по-сериозни проблеми. Така че бъдете търпеливи и изчакайте по-добрия интервал от годината.

 

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР